BANKSY

Image

HVEM ER BANKSY?

"Banksy er en berømt pseudo-anonym graffiti-kunstner fra Storbritannien, hvis identitet stadig er ukendt. Man mener, at han er født i 1974 i Yate, tæt på Bristol. Han startede med at male graffiti sammen med Bristol-gruppen, Bristol DryBreadZ Crew, i starten af 1990’erne. Han nævner selv i sin bog, Wall and Piece, at han blev fanget flere gange, da han havde svært ved at færdiggøre et ”værk” i tide, og at det var medvirkende til hans skift af teknik til hans nuværende karakteristiske stil. Hans teknik er en kombination af graffiti-skrift og stencil, hvilket er inspireret af den franske graffiti-kunstner, Blek le Rat, som malede stencil-graffiti i Paris-området fra 1981.

Hans værker er oftest politisk-satiriske, og de budskaber, som går igen, er primært samfundskritiske samt kritiske overfor krig og kapitalisme. Han er meget optaget af specifikke politiske emner i Storbritannien som; øget overvågning, politiets magt."

Læs mere om Banksy her

ORIGINALER OG PRINT AF BANKSY

Vi har samarbejde med flere gallerier, private samlere, kunstfonde og auktionshuse, hvor vi har mulighed for at lave nogle gode priser - så du får mulighed for at lave den helt rigtige investering.

For at hører nærmere, så tag direkte kontakt til os.