BESTILLINGSARBEJDE

VI UDSMYKKER ALT, KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Natmir udfører også bestillingsarbejde, så hvis du først er blevet forelsket i Natmir Luras kunstart eller hvis et værk, som du synes specielt godt om er solgt, er der også mulighed for, at vi kan lave noget i samme stil. Vi laver dog ikke en kopi magen til, da alle værker skal være unikke!

Hvis du derimod har noget helt specielt i tankerne, så er det muligt at få malet dit helt eget unikke design i samarbejde med os og Natmir, hvor vi vil forsøge at imødegå lige præcis dine ønsker.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad han kan udsmykke. Har du f.eks. et møbel du gerne vil have udsmykket - det værende en stol, et skab eller andre skøre ting - er du velkommen til at kontakte os for en dialog om dine muligheder.

KRAV TIL BESTILLINGSARBEJDE

Når det rigtige motiv er valgt i samarbejde med os, og vi har aftalt processen og udregnet pris, fremsendes en kontrakt med de aftalte betingelser til underskrift. Efter kontrakten er underskrevet skal første halvdel af beløbet betales up-front og den sidste halvdel betales ved overdragelse af værket.

Vi gør opmærksom på, at der ingen fortrydelsesret er, når kontrakten først er underskrevet.

SEND OS EN BESKED