FIRMAARRANGEMENTER

GIV DINE MEDARBEJDERE EN DAG DE ALDRIG GLEMMER

Image

OM VORES ARRANGEMENTER

Natmir tilbyder ekstraordinære og anderledes former for teambuilding aktiviteter som er underholdende og engagerende. 
Dette kan eksempelvis være, at vi kommer ud og laver et live show hvor den evigt livsglade og inspirerende kunstner, Natmir Lura, vil male et maleri fra bunden, ud fra et emne/motiv som på forhånd er aftalt. Alternativt kan han freestyle, hvis man ønsker at se den rå kreativitet i effekt.

LIVE-SHOWET

I forbindelse med live-showet vil vi på forhånd sammen med jer finde en særlig aktivitet, så arrangementet også vil have et team-building element.

Dette kan f.eks. være at jeres medarbejdere skal forsøge at lave et replika af kunstværket, eller måske endda skal være med til at sætte de sidste penselstrøg på værket. På denne måde vil dagen blive uforglemmelig og styrke sammenholdet i jeres virksomhed.

Image
Image

HVAD KOSTER DET

Prisen for disse arrangementer varierer alt efter den samlede pakke.

Ved alle firma arrangementer får I selvfølgelig lov til at beholde det endelige værk. Dette vil forevige oplevelsen og give jeres medarbejdere noget at tænkte tilbage på - hver gang de ser værket.

Alle arrangementer vi står for er 100% unikke og skræddersyes til den enkelte virksomhed, så hovedtemaet for arrangementet afspejler jeres ønsker.

Af samme årsag kan vi heller ikke oplyse nogle faste priser for vores arrangementer på vores website, da de afhænger af jeres ønsker. I alle tilfælde vil vi dog godt garantere at i får mere i værdi, end I går af med.

Ring til os så vi sammen kan finde en løsning, der passer jer!

SEND OS EN BESKED