NATMIR LURA

SE MERE OM NATMIR PÅ HANS FACEBOOK, INSTAGRAM & YOUTUBE, OG FØLG HANS KUNSTVERDEN HER

Image

HVEM ER NATMIR LURA?

Natmir Lura er født og opvokset i Tetovo, Macadonien. Natmir har malet siden han var gammel nok til at holde en pensel i hånden og hans passion for kunst kulminerede med en universitetsgrad fra ”The Academy of Arts” på Tetovo Universitet i 1999.  

Efter en lang række af udstillinger på tværs af de baltiske lande, flyttede han til København i 2006, hvor han fortsatte sin passion for kunst.

Natmir arbejder med figurative kunst og hans kunstneriske udfoldelse begrænses ikke kun af en stil, men drages af at skabe tidløse udtryk og samtaleemner, der samler verden omkring sig!

Hans inspiration kommer direkte fra hjertet og hans kærlighed til mennesker omkring sig, der bringer ham glæde og en spirituel sindsro.

UDVIKLINGEN

I 2016 gennemgår Natmir en transformation efter mange års hårdt arbejde, hvor hans stil udvikler sig til at finde sin primære inspiration i blandt andet ansigter og udtryk, som han i høj grad udfolder gennem pop- og street art kunstværker. Der gemmer sig en unik historie bag et hvert af hans værker, der tager sit afsæt i den virkelighed, som Natmir opfatter sig selv i. Begær, passion og håb er blot nogle af de begreber, som Natmir udtrykker med hans kunst.

 

I 2019 opnår Natmie omsider sit store gennembrud fra relativ ukendt i Danmark til en respekteret kunstner, hvor mange års hårdt arbejde omsider betaler sig i en manifestation i den Danske kunstverden. Natmir samarbejder derfor I dag med mange kendte kunsterne i både Danmark og Tyskland, hvor Natmir igennem fælles forening søger at udvikle sig endnu mere!

Natmirs største fokus er nu at rejse og samle hele verden omkring hans fantastiske kunst, så han kan interagere med et endnu bredere publikum!

Natmir maler et materi af en kvinde

SEND OS EN BESKED