VÆGGE & FACADER

ET STYKKE KUNST UD OVER DET SÆDVANLIGE

VÆGGE

Kunne du tænke dig at få udsmykket væggen i receptionen eller måske et mødelokale?

Sammen kan vi udarbejde noget som er relateret til selskabet/ institutionen, som vil vise hvem I er og vil give jeres vægge et anderledes udtryk, samtidig med at det helt sikkert vil være et samtaleemne blandt jeres kunder, der gør at de husker lige præcis jer!

Det har også positiv effekt på arbejdsmiljøet, at der bliver bragt noget kulør ind i hverdagen. Giv dine medarbejdere noget at samles om - måske skal de skal være med til at bestemme motivet?

Vi garanterer at værket vil danne grobund for mange spændende samtaler. Du vil opleve at dine medarbejdere, såvel som dine kunder stopper op og betragte værket i forbifarten. 

FACADER OG LIGNENDE

Natmir er også meget interesserede i større projekter såsom facader eller større bygningsvægge. 

Natmir holder meget at eksperimentere med forskellige malerteknikker og nye projekter, hvor han kan udfolde sine kunstneriske evner og samtidig skabe noget helt unikt.

Et værk som dette vil ikke blot være et samtaleemne internt i selskabet. Et værk som dette har en unik brandingværdi ud over normalen. Bryd byens fængslende grå betonbelagte facader med et fængende kulørfyldt værk, som uden tvivl vil give lokalsamfundet noget at tale om.

Kontakt os allerede i dag for mere information om de mange muligheder, som vi sammen med Natmir tilbyder!

SEND OS EN BESKED